Beautyworld Middle East 2022

31
Oct
2022
Am participat la Beautyworld Middle East, expozitie aflata in TOP 5 CELE MAI MARI EXPOZIȚII DE COSMETICE la nivel mondial, cu 680 de expozanți din 59 de țări și CEA MAI MAI MARE EXPOZIȚIE DE COSMETICE, cu 14017 vizitatori comerciali din 157 de țări.

SIAL PARIS 2022

24
Oct
2022
SIAL International Food Exhibition de la Paris este cea mai mare întâlnire profesională din lume din sectorul alimentar. În edițiile anterioare, SIAL Paris a primit peste 7200 de expozanți din 120 de țări și o prezență record de 310 000 de profesioniști din 194 de țări iar noi am fost mândri să ne numărăm printre expozanți!

COSMOPROF BOLOGNA 2023

16
Mar
2023
Fiind cel mai influent eveniment global dedicat tuturor fațetelor industriei frumuseții, Cosmoprof Worldwide Bologna este un eveniment de referință de mai bine de 50 de ani. Cosmoprof este locul în care companiile își desfășoară afaceri și scena perfectă pentru care creatorii de tendințe în materie de frumusețe să prezinte lansări de produse inovatoare și soluții inovatoare.

WORLD FOOD ISTANBUL 2022

07
Sep
2022
Grande Gloria Production a fost prezentă la Istanbul între 1 și 4 septembrie. Brandurile Grande Natura, Lolliboni, Grande Dolceria dar și celelalte branduri din divizia de food a grupului de firme și-au prezentat noile sale produse la WorldFood Istanbul, ce a avut loc la Centrul de Târguri și Congrese TÜYAP în perioada 1-4 septembrie. Târgul Internațional de Tehnologii pentru Produse Alimentare WorldFood Istanbul a reunit industria alimentară pentru a 30-a oară la Centrul de Târguri și Congrese TÜYAP, unde au fost prezente peste 700 de mărci autohtone și străine din 70 de țări diferite.

IAW KOLN 2022

06
Sep
2022
Am participat la IAW, locul în care cumpărătorii se pot întâlni între ei, Târgul Internațional de Promoții și Importuri Retail fiind organizat exclusiv pentru profesioniștii din comerț. Acești angrosisti și comercianți cu amănuntul, care reprezintă o gamă diversă de sectoare, pot găsi cele mai bine vândute produse pentru a-și crește vânzările din 15 categorii diferite de produse.

PLMA AMSTERDAM 2022

01
Jun
2022
Expoziția internațională World of Private Label este frecventată de factori de decizie din aproximativ 120 de țări. Comercianții cu amănuntul constituie un mare procent dintre aceștia, deși reprezentând diferite tipuri de unități - magazine universale, super- și hipermarketuri, discounteri, farmacii etc. În timpul PLMA se creează legături între aceștia și producătorii care operează cu marcă privată. Prezența a peste 60 de pavilioane regionale și internaționale la PLMA Amsterdam dovedește importanța evenimentului pe scena globală.

ALIMENTARIA BARCELONA 2022

07
Apr
2022
Spania, Europa și America Latină, cele mai importante piețe din sector, se reunesc la Alimentaria pentru a consolida legăturile și a construi punți de conexiune directă. Împreună, analizăm principalele linii de evoluție ale industriei și detectăm noi oportunități de afaceri. Grande Gloria Production participa cu brandurile de food din portofoliu: Lolliboni, Grande Natura, Grande Dolceria.

İstanbul Toy Fair 2022

21
Mar
2022
Lolliboni a participat la Târgul de Jucării din Istanbul ce a avut loc pentru a patra oară la Centrul de Convenții și Congrese TÜYAP Fair, în perioada 17-20 martie 2022. Istanbul Toy Fair a reunit anul trecut 3.323 de profesioniști din peste 50 de țări cu companiile lider din sector si suntem mandri ca ne numaram printre expozanti!

ISM - Koln 2022

30
Jan
2022
După luni de doar întâlniri digitale, este timpul să ne întâlnim față în față, să reînnoim contactele de afaceri, să facem schimb de experiență și să gustați din nou dulciuri adevarate! Cel mai important târg comercial din lume pentru dulciuri și gustări vă oferă o primire călduroasă! Combinația reușită între inovații, rețete interesante, expozanți de primă clasă și vizitatori competenți formează o ofertă unică pe tot globul. Aici găsiți și cea mai mare ofertă de private label din lume în dulciuri și gustări.

INDEX, Geneva - SWITZERLAND 2021

20
Oct
2021
Suntem extrem de încântați să participăm la cea mai mare expoziție pentru materia primă a șervețelor umede din lume, INDEX Nonwovens, Elveția. Ne aflăm aici deoarece obiectivul nostru permanent este să îmbunătățim calitatea produselor noastre și totodată, să găsim noi soluții pentru a produce sustenabil, pornind de la materii prime inovative, care să urmărească îndeapropare dinamismul industriei.